Nagrody Luxury Travel Guide w kategorii “Food & Drink 2018/2019” przyznane
Nagrody Luxury Travel Guide w kategorii “Food & Drink 2018/2019” przyznane“. W kategorii „Specjalistyczne firmy cateringowe w Europie”, główną nagrodę, już po raz drugi z rzędu otrzymała firma „On Air Dinning”, za najlepszą w swojej klasie kuchnię i innowacje kulinarne w branży cateringu lotniczego.
Jeden z Założycieli, Daniel Hulme, zaznaczył, że głównym celem jego firmy jest zrewolucjonizowanie usług prywatnego cateringu samolotowego oraz stałe podnoszenie poziomu doznań kulinarnych i oczekiwań przemysłu lotniczego, dotyczących możliwości jakie dania można serwować na pokładzie.
Pan Humlme podkreśla, że w „podniebnej restauracji“możemy zjeść równie smacznie co w wyróżnionej gwiazdkami Michelin restauracji na lądzie.
Jak to jest możliwe? Głównie dzięki dialogowi prowadzonemu między osobami odpowiedzialnymi za przygotowanie posiłków, a tymi, którzy te posiłki serwują – czyli Personelem Pokładowym.
Jest on jest zapraszany na spotkania, w trakcie których dzięki wymianie doświadczeń, powstają nowe pomysły rozwiązań – jak choćby dołączanie zdjęć i instrukcji jak podgrzać i ułożyć na talerzu poszczególne elementy dania.
Ma to na celu finalnie zadbać o niezapomniane wrażenia kulinarne Pasażerów.
Zamawiając catering na Państwa lot dokładamy wszelkich starań, aby serwowane jedzenie podczas Państwa lotu, pochodziło od sprawdzonych dostawców cateringu samolotowego.